Bröllopskoordinering

Du har kanske redan full koll men behöver någon att bolla idéer med?

Drömmen om en egen bröllopshemsida finns där men ingen som har tid eller ork att bygga den?

Du har kanske en toastmaster eller toastmadam som inte riktigt hinner med i ditt tempo och behöver någon som kan lotsa dem igenom alla bestyr med inbjudningar, vett och etikett?

Eller tänker du helt enkelt att det hade varit skönt och rent av lite lyxigt med en alldeles egen assistent som fixar och trixar så att du och din partner bara kan njuta av ert bröllop?

Nedan presenteras ett par färdiga koncept men det går alltid att skräddarsy en lösning som passar just er!

Inledande konsultation

Inledande konsultation om ca 2 timmar. Här lär vi känna varandra och pratar kring önskemål, drömmar, förväntningar och eventuella farhågor. Efter den inledande konsultationen återkommer vi med erbjudande om tjänst samt pris. 
Den inledande konsultationen är kostnadsfri.

Small

5 koordinerande samtal där vi bollar idéer och kommer med förslag och lösningar. Vi inspirerar och tillsammans gör vi upp en plan över viktiga datum och deadlines.

Medium

8 koordinerande samtal. Utöver det som presenteras i small så tar vi, utifrån era önskemål, fram förslag på festlokal, mat & dryck, fotograf, videograf, blommor & dekoration, hår & make-up, underhållning, färdmedel. Vi gör även tillsammans med er en grov planering över bröllopsdagen.

Large

12 koordinerande samtal. Utöver det som presenteras i medium så hjälper vi även till med design av hemsida,  tar fram förslag till utformning av trycksaker, det vill säga save the date kort, inbjudningskort, vigselprogram och festprogram samt framtagning av give-aways.

All inclusive

Det är precis vad det låter. I detta paket får ni hjälp från dag ett till dagen med stor D. Utöver det som ingår i paketet large så ingår även all kommunikation med gäster
inför bröllopet. Samordning av anmälningar, bokning av samtliga tjänster. Vi kommer även finnas till hands på er bröllopsdag från lunch och fram tills middagen är slut. Detta är ett superpaket för de som verkligen bara vill njuta av godbitarna och slippa all bröllopsstress.